Stijlvolle
rouwbloemen

Bloemisterij Bloemen aan de Vecht vindt het belangrijk dat uw rouwbloemen zorgvuldig en op tijd worden geleverd op bestemming. Personaliseer uw grafstuk met een persoonlijke boodschap of een lint. Laat u de rouwbloemen bezorgen bij de familie? Kies dan voor een persoonlijk boodschap. Bloemisterij Bloemen aan de Vecht heeft ook een mooi assortiment van rouwkransen. Prachtige rouwstukken in de vorm van een hart of van een vlinder. In ons assortiment vindt u diverse rouwbloemen. Van kistbedekking tot aan rouwkransen en rouwstukken.

Rouwboeketten versturen
Rouwboeketten vanaf € 28,50

Een rouwboeket bestellen? Bij bloemen aan de Vecht vindt u een bijzondere collectie rouwboeketten die met grote zorg worden samengesteld.
Laat u het boeket bij de nabestaande bezorgen?
Kies dan voor een kaart met een persoonlijk bericht

Lees verder...
Rouwstukken versturen
Rouwarrangementen vanaf € 59,00

Rouwstukken zijn vergelijkbaar met rouwbiedermeiers. Deze grafstukken hebben een puntige vorm aan één zijde. Daarom worden de rouwarrangementen ook wel druppelvormige rouwstukken genoemd. De rouwstukken kunnen gemaakt worden van verschillende soorten bloemen en kleuren.

Lees verder...
Kistbedekking versturen
Kistbedekkingen vanaf € 250,00

Met de kistbedekking rouwstukken is de kist volledig bedekt onder de bloemen. De kistbedekking kan uit allerlei bloemen bestaan, maar u kunt ook voor één soort bloem kiezen.

De kistbedekkingen kunnen gemaakt worden van verschillende soorten bloemen en kleuren.

Lees verder...
Rouwbiedermeiers
Rouwbiedermeiers vanaf € 59,00

Een rouwbiedermeier is er in verschillende kleuren en bloemsoorten te bestellen. De bloemen van een rouwbiedermeier blijven lang goed omdat ze gestoken zijn in oasis. Een biedermeier is zeer geschikt om naast de kist te zetten. Hierdoor wordt de overledene geëerd, de nabestaande gesteund of geeft u uiting van verdriet om het verlies.

Lees verder...
Rouwharten versturen
Rouwharten vanaf € 125,00

De vorm van een hart heeft voor ieder van ons een betekenis. Een hart vorm staat als symbool voor de liefde en dit kunt u door middel van een rouwhart laten blijken. 

De rouwharten uit ons assortiment bestaan voornamelijk uit rozen. Rozen zijn mooi compacte bloemen, waarmee deze rouwharten een prachtig geheel vormen.

Lees verder...
Verjaardagsbloemen versturen
Rouwkransen vanaf € 135,00

Een rouwkrans is een mooi bloemstuk om te laten bezorgen als laatste groet aan de overledene en een prachtige manier om de overledene te herdenken.
De rouwkrans wordt ook wel grafkrans of herdenkingskrans. Wij kunnen deze rouwkrans op elk gewenst adres bezorgen. In en rond Breukelen bezorgen wij zelf, elders via onze collega's bij Euroflorist

Lees verder...
Rouwbiedermeiers
Speciale vormen vanaf € 110,00

Wilt u een mooi rouwstuk in een speciale vorm laten bezorgen? Onze bloembinders kunnen rouwstukken in vele vormen en kleuren voor uw opmaken. Maak een keuze uit een van de bloemstukken op deze pagina, of neem contact op met een van onze medewerkers als u speciale wensen heeft, dan kunnen we bespreken wat we voor u kunnen betekenen

Lees verder...
Condoleance boeket versturen
Condoleance vanaf € 15,50

Een sympathieboeket is een boeket om te laten bezorgen bij de nabestaanden. Voeg een rouwlint of kaart toe met een persoonlijke groet aan de overledene. 

Bestel een rouwboeket online, telefonisch of kom langs voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag een mooi en passend rouwboeket samen te stellen.

Lees verder...

Dezelfde dag in huis

Bestel vóór 14 uur op werkdagen en vóór 12 uur op zaterdag

Bezorgkosten

Regio Breukelen 5 euro, rest Nederland 6,95

Elke dag vers!

Rechtstreeks van de veiling Aalsmeer elke dag verse bloemen!

Euroflorist

Bezorging van bloemen door heel Nederland en wereldwijd!. Bel ons voor de mogelijkheden