Bezorgen
en betalen

Image

Bloemen en cadeaus laten bezorgen door Bloemisterij Bloemen aan de Vecht

Dankzij een uniek distributienetwerk is het mogelijk om binnen een aantal uren uw bezorging af te leveren door geheel Nederland!

Bezorgdatum

Bij het bestellen kunt u zelf een bezorgdatum kiezen. Moet het boeket dezelfde dag nog bezorgd worden? Bestel dan voor 14 uur. Wilt u de bloemen de volgende dag laten bezorgen, plaats de bestelling dan voor 18.00 uur. U kunt tijdens het bestellen ook een andere bezorgdatum kiezen op de kalender. Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag maar niet op zon- en feestdagen.

Bezorg informatie

Ons bedrijf is gevestigd in Breukelen. Bestellingen in en rond Breukelen e.o. die voor 14 uur binnen zijn, kunnen we dezelfde dag nog bezorgen. Bestellingen voor de rest van Nederland worden aan een plaatselijke bloemist uitbesteed. Heeft u speciale orders of vragen, neem dan gerust contact met ons op: 0346-243704

Bezorg procedure

De bestelling wordt geleverd op de door u opgegeven datum, mocht er onverhoopt niemand thuis zijn, dan zal de bezorger een van de volgende dingen ondernemen:

De koerier geeft het pakket af bij een van de naaste buren en laat een kaartje achter waarop staat waar het boeket is afgegeven. De koerier neemt het pakket mee terug en laat een kaartje achter met een telefoonnummer om een nieuwe bezorgafspraak te maken. De ontvanger kan zo een afspraak maken voor een tweede levering.

Als uw bestelling een vers product bevat hoeft de ontvanger geen afspraak te maken voor een tweede levering in dit geval zal het pakket automatisch de volgende werkdag worden aangeboden.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bezorgkosten in en rond Breukelen bedragen € 5,- overig Nederland  €6,95

Betaalwijzen

Betalen met iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bloemen, boeketten en cadeaus bestellen en afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank.

Hoe werkt betalen met iDEAL?

Plaats een bestelling in onze webshop. Geef bij het afrekenen van de bestelling aan dat u met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Uw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Hoe zijn mijn gegevens beveiligd?

Al uw gegevens, inclusief het creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillende mensen uw gegevens kunnen gebruiken.

Betalen op rekening

Bedrijven kunnen op factuurbasis bestellen. Heeft u als bedrijf of instelling nog geen debiteurennummer, dan kunt u bellen met onze Klantenservice 0346-243704.

Betalen met PayPal Wat is PayPal?

Met behulp van PayPal kunt u een betaling doen via een e-mailadres van de ontvanger met behulp van een creditcard, bankrekening of ontvangen geld op het account. Geld storten van uw account naar een eigen bankrekening is ook mogelijk.

Hoe werkt betalen met PayPal?

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling geeft u aan dat u met PayPal wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan. Vervolgens wordt u doorgeleid naar PayPal waar de betaalopdracht voor uw klaar staat. PayPal vraagt u een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw PayPal account afgeschreven.